Güroymak’ta yavrularımızla kucaklaşıyoruz etkinliği

Kategori: Güroymak - Tarih: 7 Mart 2018 12:44
Güroymak’ta yavrularımızla kucaklaşıyoruz etkinliği

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yavrularımızla kucaklaşıyoruz adını verdiği etkinlik kapsamında ilçedeki çocukları makamında ağırlamaya devam ediyor.

Her hafta Çarşamba günleri öğrencilerle makamında bir araya gelen Alibeyoğlu, bu hafta altıncısı düzenlediği etkinlikte Ahmet Müçteba İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaymakam Alibeyoğlu kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, ailelerine, vatana ve millete hayırlı bir evlat olmaları için nasihatlerde bulundu.

Öğrencileri makamında ağırlayarak birlikte zaman geçirmeye devam edeceğini belirten Alibeyoğlu şöyle konuştu, İlçemizde düzenlediğimiz etkinlik kapsamında kaymakamlık olarak her hafta bir grup çocuğumuzla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizi kaymakamlıkta misafir ediyor birlikte yemek yiyoruz. Gelen tüm öğrencimize büyüyünce ne olmak istiyorsun sorusunu soruyoruz çok şükür hepsi de vatana millete hayırlı güzel meslekler seçiyor. Bugün etkinliğin altıncısı düzenliyoruz. Her hafta böyle bir grup öğrencimizle bir araya geleceğiz. Çoğu çocuğumuz ilk kez bir makama geliyordur. Onları mutlu görmek bizi de sevindiriyor.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-yavrularimizla-kucaklasiyoruz-etkinligi-11210.html