Güroymak'ta Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bölge bilardo turnuvası

Kategori: Güroymak - Tarih: 25 Mart 2022 19:27
Güroymak'ta Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bölge bilardo turnuvası

Güroymak ilçesinde faaliyet gösteren özel bir bilardo salonu tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki bilardocuların katılımıyla 3. Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bölge Bilardo Turnuvası düzenlendi.

Güroymak’ın Bağlar Mahallesinde Özel Bilardo Salonu'nda 3 gün devam edecek turnuvaya Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 12 il 18 ilçenin 128 sporcu katıldı.

Bir birinden çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvada 128 sporcunun katıldığı bilardo turnuvasında 27 Nisan 2022’de sonlanacağı belirtildi. Oyuncuları koordine eden işletme sahibi Ferhat Gül yaptığı açıklamada, 12 il 18 ilçenin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bilardo turnuva maçımız nasip ise Pazar günü bitirmeyi planlıyoruz. Dereceye giren arkadaşlarımıza para ödülü vereceğiz. Yaklaşık olarak 12 bin TL’lik ödülümüz var. 9 kişinin ödül alabileceği organizasyon planladık maçlarımız bugün itibari başladı. Bugün ve yarın ilk turlar devam edecek Pazar günü final etaplarında turnuvamızı gece 22 sıralarında bitirmeyi planlıyoruz. Her yıl bu tarz turnuvalar yapmaktayız. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Muş’ta görev yapan müzik öğretmeni ve Muş bilardo il temsilcisi Serdar Solmaz ise sporumuzun olabildiğince gelişebilmesi açısından bu tarz turnuvaların bölgemizde yaygınlaşması sporumuza olan ilgi alaka noktasında daha iyi yerlere gelmesi için çok önemli. Bizde Muş ili olarak sporcu arkadaşlarımızla birlikte bu faaliyetlerde olabildiğince katılmaya gayret gösteriyoruz. Çünkü inancımız şudur yani bu spora ne kadar değer verirsek temsilci olarak bu sporun bölgemizde çok iyi noktaya gelmesi ancak bu şekilde mümkün olabilir. Çok zor şartlarda mücadele verdiğimiz bir yerdeyiz. Ama bu güzel aktiviteler sayesinde umarım çok yakın zamanda bölgemiz çok daha iyi bir noktaya gelecektir inancımız bu yönde. Gelen katılımcılara çok teşekkür ediyor herkese başarılar diliyorum dedi.

Pazar gününe kadar turnuvanın devam edileceği Pazar günü akşamında ise turnuva sonunda ödüller verileceği belirtildi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-uc-band-dogu-ve-guneydogu-bolge-bilardo-turnuvasi-24764.html