Güroymak'ta köy okullarına kıyafet yardımı

Kategori: Güroymak - Tarih: 5 Nisan 2019 21:10
Güroymak'ta köy okullarına kıyafet yardımı

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu Yemişveren ve Çayarası köylerini ziyaret ederek Kaymakamlığa gönderilen kıyafetleri öğrencilere dağıttı.

Yemişveren Köyü ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret eden Alibeyoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan TÜBİTAK proje çalışmalarını gezdi. Proje kapsamında ödül kazanan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Sınıfları dolaşan Kaymakam Alibeyoğlu LC Waikiki firması tarafından Kaymakamlığa gönderilen kıyafetleri öğrencilere dağıttı.

Alibeyoğlu daha sonra ilçeye bağlı Çayarası Köyü İlkokuluna geçti. Burada da öğrencilere kıyafetler dağıttı. Okul yöneticileriyle görüşen Alibeyoğlu, okul hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Alibeyoğlu Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Kılıçarslan ile birlikte Cevizyatağı Karakoluna geçti. Cevizyatağı karakolunda Askerle birlikte öğle yemeği yedikten sonra ayrıldı.

Köy ziyaretleri kapsamında Kaymakam Alibeyoğlu'na Yüzbaşı Murat Kılıçarslan, Özel İdare Müdürü Hayrettin Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak eşlik etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-koy-okullarina-kiyafet-yardimi-12506.html