Güroymak'ta İsmaili Aşireti Ak Parti'ye Geçiş Yaptı

Kategori: Güroymak - Tarih: 15 Şubat 2014 15:16
Güroymak'ta İsmaili Aşireti Ak Parti'ye Geçiş Yaptı

Güroymak'ta (Norşin) ilçesinde ikamet eden İsmaili aşireti olarak bilinen aile büyüklerinin önderliğinde ak parti'ye geçiş yaptılar.

Güroymak (Norşin) Ak Parti seçim bürosunda bir araya gelerek Ak Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu ile görüşerek Ak Partiye geçiş yaptılar.

Yoğun ilgi ile karşılanan İsmaili aşireti tek tek Hüseyin Mutlu ve yönetimdeki kişilerle tokalaşarak birlik ve beraberlikten bahsedildi. Daha sonra Mutlu bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi. Daha önce ben bağımsız iken sonuna kadar hep beraberdik. İnsanlık halidir sıkıntılar yaşanır fakat önemli olan bu sıkıntıları aşmaktır. Allah kimseye sıkıntılar vermesin.

Bu gün İsmaili kardeşlerim bir araya gelerek bu tablo ile karşılaşmak beni çok mutlu etmiştir. Allah uzun ömürler versin, aile büyükleri burada Allah onları iki dünya'da mağdur etmesin, belalardan korusun. Bu oluşumun gençlerin desteği ile olmuştur. Bu münasebetle onlara ve İsmaili kardeşlerime çok teşekkür ederim. Onları birbirinden ayırmasın, Norşin halkından ayırmasın, Allah bizlere İslam kardeşliği nasip etsin. Hep birlikte en güzel şekilde yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin. Beni de sizlerin hizmetine koşturmayı nasip etsin.hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum dedi.


 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-ismaili-asireti-ak-parti-ye-gecis-yapti-2178.html