Güroymak'ta Hizmet-İş Sendikası'ndan anlamlı yardım

Kategori: Güroymak - Tarih: 5 Şubat 2019 20:44
Güroymak'ta Hizmet-İş Sendikası'ndan anlamlı yardım

Hizmet-İş Sendikası Muş Şubesine bağlı Güroymak Belediyesinde çalışan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nihat Kızılçam'ın ailesine ferdi kaza sigortasından temin edilen 40 Bin Türk Lirası verildi.

Hizmet-İş Muş Sendika tarafından tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını söyleyen Başkan Yaşar Kalır 19 Ağustos 2018 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nihat Kızılçam'ın ailesine girişimlerimiz sonucu sigortadan aldığımız 40 Bin Türk Lirası verilmiştir. Vermiş olduğumuz bu paralar ailelerin acılarını azaltmayacaktır. Fakat geri de bırakmış olduğu ve bize emanet olarak gördüğümüz ailesinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalanlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum dedi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ise, Maalesef bu tür kazalar hayatımızın ve ülkemizin acı bir gerçeği keşke hiç yaşanmasa. Belediye çalışanımız vatani görevini yapan oğlunu getirmek için gitmişti. Yaşanan elim kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Allah Ülkemize hizmet eden ve alın terini akıtan çalışanlarımızı kazalardan belalardan korusun. Umarım bu tür kazalar bir daha yaşanmaz. Hizmet-İş Sendikası Muş Şubesi tarafından ailesine verilmek üzere çek takdim ettiler. Nihat Kızılçam ailesine teslim edilmek üzere vekil bulunduk kendilerine ulaştıracağız dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-hizmet-is-sendikasi-ndan-anlamli-yardim-12300.html