Güroymak'ta başarılı sporculara ödül verildi

Kategori: Güroymak - Tarih: 11 Nisan 2018 20:16
Güroymak'ta başarılı sporculara ödül verildi

Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından dört alanda yapılan turnuva maçlarından dolayı ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Yapılan turnuva maçlarında Futsal alanında 21, Masa Tenisi 16, Satranç 16, Voleybol 10 Ortaokul, Lise grubunda Voleybol 5 ve Futsalda 5 takım katıldı. İki ay süren turnuva maçlarında toplamda 182 öğrenciye ödül verildi.  

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili törende bir konuşma yaparak, öğrencilerimizin farklı bir şekilde zaman geçirmeleri için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Turnuva maçlarına katılım yüksek oldu. Toplam 182 sporcu turnuvaya katıldı. Öğrencilerimizin üzerindeki stresi atmaları için çeşitli sportif faaliyetler düzenlememiz gerekiyor. Yaptığımız bu sportif faaliyetler neticesinde öğrencilerimizin verimliliğin artmasıyla birlikte yeteneklerinide keşfetmeyi hedefliyoruz. Bu müsabakalar neticesinde öğrencilerimiz birbirleriyle tanışma ve iletişime geçmektedirler. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Turnuva maçlarında birinci olanlara 3 günlük Trabzon gezisi verildi. Ödül töreninde spor alanında yapmış olduğu desteklerinden dolayı Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış tarafından Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'na teşekkür plaketi verildi.

Ödül törenine Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aşur Doğan, kurum müdürüleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-basarili-sporculara-odul-verildi-11310.html