Güroymak'ta Ak Parti'ye Katılımlar Devam Ediyor

Kategori: Güroymak - Tarih: 16 Şubat 2014 20:15
Güroymak'ta Ak Parti'ye Katılımlar Devam Ediyor

Güroymak (Norşin) ilçesinde dün ismaili aşiretinin geçişinden sonra bugünde ilçede bulunan Balekiler aşiretinin "Hamzoan" kolu aldıkları karar ile Ak Parti'ye geçiş yaptılar.

Güroymak İlçe seçim bürosuna topluca gelerek Hüseyin Mutlu ile görüştüler. Aşiretin önde gelenleri “ak parti bize daha yakın olduğu için Hüseyin Mutlu ilçemiz için daha iyi faaliyetlerde buluna bileceğinden dolayı bu partiye geçiş yaptık.”

Güroymak Ak Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu şu açıklamalarda bulundu; “Güroymak (Norşin) halkı hepiniz hoş geldiniz bu gelen cemaatin hepsini tek tek tanıyorum hayatımı onlarla geçirdim. Devamlı olarak birlikteydik insandır kardeştir birbirinden rahatsız olur, eminim ki benim tarafımdan rahatsız olmamışlardır. Bunu onların önünde söyleyeyim. Efendim tabi bahar bir gülle gelmez. Bahar geldi mi hepimize güzel gelir. Allah Norşinin güzelliğini hepimize nasip etsin. Allah kardeşliğimizi İslami kardeşlik yapsın kanın değil. Bundan sonra artık hiçbir aşireti ayırt edemem hepimiz kardeşiz. Sizlere yemin eder kur-ana el basarım en yakınım kimse uzağım değildir,  en uzağım kimse yakınımdır. Bundan sonra hep beraberiz. Öncelikle gelip fakirlerini, komşularını bana söyleyecekler. Elimizi kur-ana basıp Norşinin hizmetini birlikte yapacağız." şeklinde konuştu

Kaynak : Bitlis Haber13 / Güroymak

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ta-ak-parti-ye-katilimlar-devam-ediyor-2191.html