Güroymak Spor Kulübü’nden Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Kategori: Güroymak - Tarih: 23 Mart 2017 22:20
Güroymak Spor Kulübü’nden Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Güroymak Spor Kulübü yöneticileri ve genç sporcular ile Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu ziyaret etti.

Güroymak Spor Kulübü Başkanı Orhan Turhan ve genç sporcuları toplantı salonunda kabul eden Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette kulüp yöneticilerinden bilgi alan Kaymakam Alibeyoğlu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman spora ve sporcuya gereken önemi vereceklerini ifade etti.

Bir süre genç sporcularla sohbet eden Kaymakam Alibeyoğlu sporculara nasihatlerde bulundu.

Sporculara gündelik hayatta sporun ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, Sporcularımızın yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun. Okulunuzu okuyun. Güzel ve iyi bir üniversite kazanmaya çalışın. Meslek sahibi olmaya gayret edin. Bunlar başarı için çok önemli konular. Tüm bunlara dikkat eder ve hayatımızda uygularsak sadece başarılı olmakla kalmaz, istikrarlı başarıyı yakalamış oluruz. Ayrıca, mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyenize uygun kitaplar okumalısınız. Bunların hepsi bizlerin yarar ve katkı sağlayan alışkanlıklardır. Sizler tüm bunları yaptığınız takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecek ve bu başarı kalıcı bir başarı olacaktır şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Orhan Turhan ve genç sporcular ise ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu'na teşekkürlerini ilettiler.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-spor-kulubu-nden-kaymakam-alibeyoglu-na-ziyaret-10073.html