Güroymak Kaymakamlığına Ufuk Özen Alibeyoğlu atandı

Kategori: Güroymak - Tarih: 25 Kasım 2016 23:23
Güroymak Kaymakamlığına Ufuk Özen Alibeyoğlu atandı

2015 kararname ile Güroymak Kaymakamlığına atanan Muharrem Eligül'ün vali yardımcılığına atanması ile Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu atandı.

3. Derece Kadrolu Güroymak Kaymakamlığına Bingöl Vali Yardımcısı olan Muharrem ELİGÜL Güroymak Kaymakamlığına 2015 kararname ile ataması yapılmıştı.

Güroymak Kaymakamlığından Erzurum Vali Yardımcılığına atanan Eligül'ün yerine Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ataması yapıldığı öğrenildi.

Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir

1981 yılında Bayburt'ta doğdu. İlköğrenimi Bayburt, Lise öğrenimini Gümüşhane'de tamamladı.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2004 yılında mezun oldu. Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2009 yılında Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Çaykara ilçesinde vekaleten, Trabzon Düzköy Kaymakamlığında asaleten görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının 03.09.2014 tarihli onayı ile ilçemiz Kaymakamlığına atanarak 12.10.2014 tarihinde görevine başladı. Evli eşi İngilizce öğretmeni, iki çocuk babasıdır.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-kaymakamligina-ufuk-ozen-alibeyoglu-atandi-9384.html