Güroymak ilçesinde nikah kıyma töreni

Kategori: Güroymak - Tarih: 14 Şubat 2018 23:10
Güroymak ilçesinde nikah kıyma töreni

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, vatandaşların nikahını kıymaya başladı.

Güroymak Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah törenine katılan Kaymakam Alibeyoğlu, ilçede görev yapan polis Yunus ve öğretmen olan Melek çiftinin nikahını kıydı.

İlçede ilk nikahını kıyan Alibeyoğlu, gençlere ömür boyu mutluluk diledi. Davetlilerin yoğun katılım sağladığı nikah töreninde renkli anlar yaşanırken genç çift evlilik cüzdanını alırken bugüne özel olarak sevgililer günü olması ve Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun nikahlarını kıymalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

Güroymak Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah törenine katılan Kaymakam Alibeyoğlu, görevli polis memuru Vahti ve öğretmen olan Mumine çiftinin nikahını kıydı.

Genç çiftlerin şahitleri ise, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Ateş oldu.
Davetlilerin yoğun katılım sağladığı nikah töreninde renkli anlar yaşandı. Çiftin nikahını kıyarak evlilik cüzdanını geline veren Alibeyoğlu, gençlere ömür boyu mutluluk diledi. 
Polis memuru olan Vahti Kamurbay ise 14 şubat sevgililer günün en güzel hediyesinin Mumine hanımla birlikteliğinin olduğunu söyledi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-ilcesinde-nikah-kiyma-toreni-11144.html