Güroymak Belediyesinden 80 okula spor ve müzik malzemesi

Kategori: Güroymak - Tarih: 23 Mayıs 2018 23:35
Güroymak Belediyesinden 80 okula spor ve müzik malzemesi

Güroymak Belediyesince 80 okul için, 250 bin TL harcanarak, ilçe merkez, Belde ve köylerimizdeki tüm okullara spor ve müzik malzemeleri dağıtıldı.

Güroymak Belediyesinin desteğiyle 250 bin TL harcanarak alınan masa tenisi, voleybol, futbol, basketbol ve badminton alanlarında kullanılan spor malzemeleri, gitar, bağlama, kaval, davul, org seti, ud, ney, kaval, sipsi ve tambur, piyano gibi müzik malzemesi okullara teslimi yapıldı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemizde toplam 80 okulumuz var. İlçe merkez, belde ve köylerimizdeki toplam 80 okulumuza belediyemizce 250 bin TL harcanarak, spor ve müzik malzemesi alınarak okullarımıza dağıtımı yapıldı. Artık her okulumuzda her türlü enstrümanın olduğu ve çocukların da bu malzemelerden yararlanacağını söyledi.  Alibeyoğlu, spor ve müzik alanında özel yeteneği olan çocuklarımız, dağıttığımız malzemelerle bu eğitimi alabileceklerdir. Bütün okullarımızdaki öğretmen arkadaşlarımızdan çok şey bekliyoruz. Dağıttığımız spor ve müzik aletleri duvarlarda kalsın istemiyoruz. Burada farklı spor ve müzik dallarıyla uğraşan öğrencilerin yetiştirilmesini istiyoruz.  

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, okullara dağıtılan malzemelerin öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-belediyesinden-80-okula-spor-ve-muzik-malzemesi-11464.html