Güroymak Belediyesi 4 klimalı durak daha getirdi

Kategori: Güroymak - Tarih: 22 Ocak 2018 16:10
Güroymak Belediyesi 4 klimalı durak daha getirdi

Güroymak Belediyesi, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için ilçenin değişik noktalarına daha önce 6 adet klimalı durak yerleştirmişti. Güroymak Belediyesi tarafından 4 adet yeni klimalı durak daha satın alarak duraklara yerleştirdi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, kayyum olarak atandıktan sonra ilk icraatlarının vatandaşın sıkıntılarını gidermek olduğunu söyledi. 

Alibeyoğlu, 28 Aralık 2016 tarihi itibari ile Güroymak ilçesine kayyum olarak görevlendirildik. İlk etapta vatandaşımıza dokunacak ve sıkıntılarını giderecek hizmetlere ağırlık verdik. Bilindiği üzere ilçemizde kış şartları çok ağır geçiyor. Kar çok fazla yağıyor ve çok ciddi manada soğuk geçen bu kış şartlarında seyahat eden vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu seyahat edebilmeleri için ilçemize daha önce 6 adet klimalı durak yerleştirmiştik. Bugünde 4 adet klimalı durak daha aldık vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 10 adet klimalı durakların Belediyemize toplam maliyeti 250 Bin TL’dir. İnşallah bu hizmetimizle Güroymak’lı kardeşlerimiz daha rahat ve daha konforlu bir seyahat yapacaklar. Bu durakların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabii burada devletle vatandaşın el ele vererek kenetlenmesini görüyoruz. Güroymak’lı kardeşlerimizin hizmetlerin en güzeline layık olduklarını biliyoruz. Devletimizin bize sağlamış olduğu imkanları en etkin ve verimli bir şekilde Güroymak’lı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/guroymak-belediyesi-4-klimali-durak-daha-getirdi-11076.html