Günkırı Hürriyet Mahallesinin yol çalışması bitti

Kategori: Güroymak - Tarih: 31 Ağustos 2016 17:48
Günkırı Hürriyet Mahallesinin yol çalışması bitti

Yazın tozdan kışın ise çamurdan geçilmeyen ve mahalle sakinlerinin çilesi haline gelen Hürriyet mahallesi anayolunda başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları bitti.

Beldenin imar planı kapsamında yer alan ve daha önce kanalizasyon ve alt temel dolgu çalışmaları bitirilen Hürriyet Mahallesindeki kilitli parke taşı döşeme çalışması tamamlandı. Mahalle sakinleri, yazın tozdan kışın ise çamurdan geçmekte güçlük çektiği yolda başlatılan çalışmaların bitmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde hayvanların geçişi sırasında mahalle adeta toz bulutu altında kalıyordu. Bu durumu göz önünde bulundurarak bu çalışmayı olabildiğince hızlandırdıklarını ve çok kısa bir süre içerisinde sonuçlandırdıklarını belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, bu yolun bitmesinin hem kendilerine hem de tüm mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdığını dile getirdi.

‘HÜRRİYET MAHALLESİNİN YOL ÇALIŞMASI BİTTİ’

İmkanlar dahilinde bugüne kadar yol çalışmalarını aksatmadıklarını ve Hürriyet mahallesindeki yol gibi bir çok mahallenin yol çalışmasını bitirdiklerini ifade eden Başkan Çetinsoy, “Kısa süre önce yapımına başladığımız Hürriyet mahallemizin yolu bugün itibarıyla bitmiş bulunmaktadır. Yıllardır toz ve çamur çilesiyle boğuşan bu mahalle sakinlerimiz bu çalışmamızın bitmesiyle birlikte bu çileleri son buldu. Allah’ın izniyle bu konuda hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz ve her zaman olduğu gibi bundan sonra da öncelikli hedefimiz yapılmayan yollar olacak. Vatandaşlarımız bu konuda olabildiğince rahat olsunlar. Bizler imkanlarımız dahilinde fırsat bulduğumuz gibi bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettireceğiz” dedi.


Günkırı Beldesinde yol çalışmasıGünkırı Beldesinde yol çalışmasıGünkırı Beldesinde yol çalışması

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gunkiri-hurriyet-mahallesinin-yol-calismasi-bitti-8837.html