Günkırı'da 500 kişiye istihdam 9 milyonluk dev yatırım

Kategori: Güroymak - Tarih: 7 Ocak 2022 17:42
Günkırı'da 500 kişiye istihdam 9 milyonluk dev yatırım

Güroymak İlçesine bağlı Günkırı beldesinde 9 milyonluk dev yatırımı olan 500 kişi kapasiteli 4 bin metrekare kapalı alana sahip tekstil atölyesi ve kapalı halı saha yapım işi ihale ve sözleşmesi yapıldı.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy yaptığı açıklamada, beldede yapacakları Günkırı tekstil atölyesinin ve kapalı halı saha ihalesini yaptıklarını söyledi. 

Beldede istihdam alanında ciddi katkılar sağlayacak olan tekstil atölyesinin Günkırı halkına hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Çetinsoy, İhalesini yaptığımız tekstil atölyesi kurulmaya müsait, 400-500 kişi kapasiteli ve 4 bin metrekare kapalı alana sahiptir. İnşallah burada da üretim olacaktır.

Beldemizdeki insanlarımız da burada iş imkânına kavuşacak inşallah. Günkırı Beldemizi 9 milyonluk dev yatırımı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey Günkırılar için. Bunun yanı sıra beldemizin ihtiyacı olan halk otobüsüydü onunda ihalesini yaptık. Belde otobüsümüz halkın hizmetinde olacak. Belediyemize destek ve katkılarından dolayı milletvekillerimiz sayın Vahit Kiler ve Cemal Taşar’a şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden kazasız belasız olması dileğiyle hayırlı olsun diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gunkiri-da-500-kisiye-istihdam-9-milyonluk-dev-yatirim-24672.html