Günkırı Belediyesi sineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı

Kategori: Güroymak - Tarih: 15 Temmuz 2017 00:22
Günkırı Belediyesi sineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı

Günkırı Belediyesi, yaz aylarında artan sinek ve haşerelere karşı günün belli saatlerinde beldenin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çevre temizliği ve düzenini önemsediklerini belirten Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yaz aylarında artan sinek ve her türlü haşereye karşı yeni ilaç makinesi aldık.

Vatandaşların sağlığını önemsediklerini belirten ve konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Belediye olarak ilk defa vatandaşlarımıza böyle bir hizmet sunuyoruz. Günün belli saatlerinde beldenin tüm mahallelerini dolaşan ve ilaçlama çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, bu yöntemle her türlü haşere ve sineklerle mücadele ediyor. Belde sakinlerimizin büyük kısmı hayvancılıkla ilgilendikleri için doğal olarak haşere ve sinek sayısı fazla oluyor. Vatandaşlarımızın sağlığını da göz önünde bulundurarak yeni makinemizle günün belli saatlerinde ilaçlama çalışmamız oluyor.

Vatandaşlarımız bu çalışmamızdan gayet memnun olduklarını belirtiyorlar. İnşallah bu sene olduğu iki önümüzdeki yılın yaz aylarında bu çalışmamızı sürdüreceğiz diye konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gunkiri-belediyesi-sineklere-karsi-ilaclama-calismasi-baslatti-10503.html