Günkırı Beldesinde öğretmenler günü kutlaması

Kategori: Güroymak - Tarih: 25 Kasım 2019 14:52
Günkırı Beldesinde öğretmenler günü kutlaması

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Günkırı Beldesinde görev yapan öğretmenler için düzenlediği yemekli programda öğretmenlerle bir araya geldi.

Düzenlenen yemekli programa katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden ve bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Çetinsoy, Öğretmenlik mesleğinin çok zor ve kutsal bir meslek olduğunu ifade etti.

Geleceği temsil edecek olan yeni neslin öğretmenlerin ellerinden şekilleneceğini vurgulayan Başkan Çetinsoy, şu ifadelere yer verdi. Eğitimin en güçlü kaynağı öğretmenlerdir. Birçok zorluğa göğüs gererek ülkemizin her karış toprağında görevlerini icra eden bütün öğretmenlere kolaylıklar dilerim. Şahsım olarak her zaman eğitimi ve eğitimcileri önemsedim ve önemsemeye devam edeceğim. Toplumda öğretmenlere gerçek değerin verilmesini temenni eder, canı gönülden bütün öğretmenlerimizin gününü kutlarım.

Başkan Çetinsoy, daha sonra Günkırı Ortaokulu, İlkokulu ve Anaokul öğretmenlerini sınıflarda ziyaret ederek kendilerine gül takdim etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gunkiri-beldesinde-ogretmenler-gunu-kutlamasi-13207.html