Günkırı Beldesi Spor Kulübü tarafından Başkan Çetinsoy'a plaket

Kategori: Güroymak - Tarih: 10 Ekim 2018 12:09
Günkırı Beldesi Spor Kulübü tarafından Başkan Çetinsoy'a plaket

Günkırı Beldesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sami Tanik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğe maddi manevi katkı sağlayan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’a teşekkür plaketi takdim etti.

Günkırı Beldesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sami Tanil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, Spor Kulübü Derneğine olan maddi katkılarından dolayı ve Gölbaşı Beldesinde yaşayan Emin Eralan’da kendisine teşekkür plaketi takdim etti. 

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’un Beldenin Spor Kulübü Derneğine yardımcı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Tanik, dernek olarak faaliyet gösterdiğimiz ilk günden bu yana başkanımız sürekli yanımızda oldu ve her türlü desteği bizlere sağladı. Bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kulüp olarak bir başarımız varsa o başarıda belediyemizin payı çok yüksektir dedi. 

Plaketten dolayı dernek başkanına ve yöneticilerine teşekkür eden Günkırı Belediye Başkanı Çetinsoy, Belediye olarak gençlerimizin faaliyetlerine her zaman destek vermişiz ve vermeye de devam edeceğiz. Özellikle spor alanında faaliyet gösteren bu derneğimizin kurulduğu günden bu yana Belediye olarak gerekli desteğimizi sağladık sağlamaya da devam edeceğiz. Daha da ileriye gitmesi ve farklı spor alanlarında da kendilerini göstermeleri için elimizden gelen her türü desteği vermeye hazırız. Özellikle genç arkadaşlarımız futbol takımlarını en iyi şekilde temsil etmeleri bizleri çok memnun ediyor. İnşallah bu spor kulübümüz bünyesinde yetişecek gençlerimiz en iyi yerlere gelecek. Örneğini Adilcevaz ilçemizde olan Emre Akbaba’da görüyoruz. Beldemizdeki gençlerimize bu konuda kendilerine güveniyoruz diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gunkiri-beldesi-spor-kulubu-tarafindan-baskan-cetinsoy-a-plaket-11904.html