Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı

Kategori: Güroymak - Tarih: 7 Nisan 2021 09:24
Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı

Gölbaşı Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.

Güroymak Gölbaşı Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi belediye emekçilerinde memnuniyetle karşılandığını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç, emekçilerimize daha fazlasını vermek gibi bir mali imkanımızın olmamasını büyük bir üzüntü olarak kabul etmekteyiz.

İşçilerimizin fazlasını hak ettiklerini biliyorum. Belediyenin içerisinde bulunduğu koşullar bizden kaynaklı yaşananlar olmayıp her türlü imkansızlığın bulunduğu belediyemizden arzu edileni sunmak şansımız bulunmamıştır. Toplu İş sözleşmesinin bizlere, emekçilerimize ve beldemize hayırlı hizmetler getirmesini temenni ediyorum. Hak-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ile beraber belediye işçileri toplu sözleşme hakları ile çalışanların sosyal hakları, ücretleri, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi birçok konularında kendisiyle görüş alışverişi yaptık dedi. 

Hak-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır Güroymak Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç’a teşekkür plaketi verdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/golbasi-belediyesi-hizmet-is-sendikasi-ile-toplu-is-sozlesmesi-imzaladi-24353.html