Gölbaşı Belediye Başkanı Avunç CHP’ye geçti rozetini Kemal Kılıçdaroğlu taktı!

Kategori: Güroymak - Tarih: 1 Temmuz 2022 16:30
Gölbaşı Belediye Başkanı Avunç CHP’ye geçti rozetini Kemal Kılıçdaroğlu taktı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan yeni isimlere hoşgeldiniz töreni düzenledi. Kılıçdaroğlu, Bitlis'in Güroymak İlçesine bağlı Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç ile beraberindekilere rozetlerini taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın koordine ettiği Doğu Masası çalışmaları kapsamında Bitlis’e bağlı Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Hadi Çalışan, Felemez Yavuz ve Cuma Tören ile Güroymak Pancar Kooperatifi Başkanı Hamdullah Uğiş, Ahlat’tan kanaat önderi Faysal Özdemirli Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Kılıçdaroğlu, parti rozetlerini taktı

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni katılanları makamında kabul eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parti rozetlerini taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Avunç, Yavuz, Uğiş ve Tören aynı zamanda Bitlis ili ve çevresinde yaygın ve etkili bulunan Şego-Bıdri aşiretinden.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/golbasi-belediye-baskani-avunc-chp-ye-gecti-rozetini-kemal-kilicdaroglu-takti--24862.html