Geleceğe Gittiğini Söyleyen Adam: Dünya Nüfusu 300 Milyona Düşecek

Kategori: Teknoloji - Tarih: 6 Kasım 2016 20:22
Geleceğe Gittiğini Söyleyen Adam: Dünya Nüfusu 300 Milyona Düşecek

1927 doğumlu Al Bielek, ölmeden önce yaptığı açıklamalarda zamanda yolculuk yaptığını iddia ederek dünya nüfusunun 300 milyona düşeceğini söylemiş.

Yıllardır bilim kurgu filmlerine konu olan ve teorik olarak mümkün olduğu düşünülen zamanda yolculuk gerçekten yapılmış olabilir mi? Henüz bir kanıt yok ancak 1927 doğumlu Al Bielek, geleceğe gittiğini iddia ediyor. 2011 yılında vefat eden Bielek'in bu açıklamaları ise 2000 yılından öncesine ait.

''DÜNYA NÜFUSU 300 MİLYONA DÜŞECEK''

Şu anda geleceğe gittiği pek de size inandırıcı gelmeyebilir ancak dünyanın gelecekte nasıl olacağını anlatırken Bielek, daha 2000 yılından önce günümüzde bir tarafta Rusya ve Çin'in diğer tarafta da ABD ve Avrupa'nın ittifak olarak aralarında bir sorun çıkacağını, bu sorunun yeni bir savaşa yol açacağını geleceğe gittiğini iddia ederken söylemiş.

İlk olarak geleceğe gittiğinde kardeşiyle birlikte bir hastanede radyasyon tedavisinde kendini bulduğunu söyleyen bu adam gelecekte dünya nüfusunun 300 milyona düştüğünü, ABD ve Kanada diye ülkelerin kalmadığını da söylüyor.

3. Dünya Savaşı'nın gerçekleştiğini belirten Bielek, bu 3. Dünya Savaşı'ndan kalan radyasyonun ise sadece birkaç günde temizlenebilecek bir teknolojinin de olduğunu iddia ediyor.

UÇAN ŞEHİRLER VE SOSYALİST DÜNYA

Bielek'in söylediğine göre şehirlerdeki yaşam düzeni tamamen değişmiş ve ilginç bir yapılanma halini almış. Bazı şehirler normal bir şekilde karadayken söylediğine göre uçan şehirler de mevcutmuş ve bu uçan şehirler istenen yere taşınabiliyormuş.

Bielek ayrıca gelecekte dünyada hiçbir devletin kalmadığını ve kuralların bölgesel bir şekilde belirlendiğini söylüyor. Ayrıca yine söylediğine göre dünya sosyalist bir yapıya dönmüş ve tüm insanların temel yaşam ihtiyaçları gideriliyormuş.

Söylediğine göre Bielek, 2 yıllık seyatinden sonra kardeşiyle birlikte günümüze geri gönderilmiş.

Tabii bu haberdeki her şey bir komplo teorisinden ve bir söylentiden ibaret. Ancak bu adamın anlattıkları ve günümüzde yaşananlar, gelecekte dünyada söz sahibi güçlerin planlarına dair teoriler bu adamın anlattıklarını destekleyince ürkmemek elde değil.
Kaynak : Webtekno

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/gelecege-gittigini-soyleyen-adam--dunya-nufusu-300-milyona-dusecek-9268.html