Fevzi Taşdemir, Vali Çağatay ve Rektör Yardım’ı ziyaret etti

Kategori: Bitlis - Tarih: 22 Kasım 2018 22:06
Fevzi Taşdemir, Vali Çağatay ve Rektör Yardım’ı ziyaret etti

AK Parti Bitlis Belediye Başkan aday adayı Fevzi Taşdemir, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ı ziyaret etti.

Öncelikle Bitlis Valiliği’ni ziyaret eden Fevzi Taşdemir, Vali Çağatay’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardından, Bitlis Eren Üniversitesi’ni ziyaret eden Fevzi Taşdemir, Rektör Yardım tarafından ağırlandı. Bitlis Eren Üniversitesi ziyaretinden sonra, Bitlis Belediyesi’ni ziyaret eden Fevzi Taşdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ile görüştü. Kısa bir sohbetin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Fevzi Taşdemir, vatandaşlarla biraraya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, AK Parti’den Bitlis Belediye Başkan aday adayı olan Fevzi Taşdemir’e esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Fevzi Taşdemir, ilgilerinden dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, AK Parti çatısı altında Bitlis’e ve halka hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/fevzi-tasdemir--vali-cagatay-ve-rektor-yardim-i-ziyaret-etti-12067.html