Fettah Aksoy Kurum Amirlerini Ziyaret Etti

Kategori: Tatvan - Tarih: 22 Şubat 2014 17:02

Ak Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Fettah Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki resmi kurumları ziyaret etti.

Ak Parti Tatvan İlçe Başkanı Burhan Aksoy ve yönetim kurulu üyelerinin de  katıldığı ziyaretlerde Başkan adayı Fettah Aksoy; İlçedeki resmi makamlarımızı, yöneticilerimizi ziyarete sayın Kaymakamımız Murat Erkan’dan başladık. Diğer kurumlarımızı ve amirlerini de ziyaret ederek,  ilçemiz için yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik, fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz, her şey güzel bir Tatvan için olacak” dedi.

Tatvan Kaymakamlığı ve himayesindeki müdürlükler, Karayolları 112. Şube Şefliği, TCDD Gar Müdürlüğü, Vangölü Feribot İşletme Müdürlüğü, Tatvan Devlet Hastanesi Müdürlüğü, TEİAŞ Tatvan İşletmesi, SYDV Müdürlüğü, Tatvan Liman Başkanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, VEDAŞ Tatvan ilçe Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunan Aksoy, her kurumun çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Kendi projeleri hakkında da bilgi verdi. Kurumlar arası diyaloğa dikkat çekilmesi gerektiğine vurgu yapıp, “Bizler kurumlarımız ile koordineli bir şekilde çalışıp, Tatvan halkının daha iyi hizmet alması gerektiğine inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren kurum amirleri, tüm partilere ve adaylarına eşit  mesafede durduklarını ifade ederek  belediye başkanlığına aday olan Fettah Aksoy'a çalışmalarında başarılar diledi. Tatvan'da demokrasi ortamında bir seçim geçmesi temennisinde bulundu.
Ak Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı  Aksoy, kurum ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/fettah-aksoy-kurum-amirlerini-ziyaret-etti-2245.html