Fettah Aksoy'dan Tatso'ya Ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 10 Şubat 2014 20:16
Fettah Aksoy'dan Tatso'ya Ziyaret

Ak Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Fettah Aksoy’un yanı sıra Ak Parti ilçe başkanı Avukat Burhan Aksoy, parti yönetimi ve üyeleri Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bilal Dağdağan’ı makamında ziyaret etti.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen ziyarette konuşan Aksoy, ”Ticaret ve Sanayi Odası Tatvan için büyük bir öneme haizdir. Tatvan’ın bölgede cazibe, çekim ve yatırım merkezi olması için birlikte çalışma arzusu içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. İlçemizin sanayisini daha ileri bir noktaya taşımamız gerekiyor, bu konuda çalışmalarımız olacak. Dinamik, sürdürülebilir gelişme ve büyüme trendini  yakalamak en büyük temennimiz ve arzumuzdur.”  İfadelerini kullandı.

“TATVAN’IN SOSYAL, TİCARET VE KÜLTÜREL HAYATINI YENİ BAŞTAN PLANLAYACAĞIZ”

Konuşmasına devam eden Aksoy, ”İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Tatvan’ın ticari kalbinin attığı bir kuruluştur. Bu sebeple hayata geçirmek istediğimiz projelerimize destek vereceklerinden şüphem yoktur. Sivil toplum kuruluşları ile güç birliğine varırsak, Tatvan’ın sosyal, ticaret ve kültürel hayatını yeni baştan planlayacağımıza ve daha başarılı olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tatvan Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ise, her zaman “Milli İrade” ye saygı duyduklarını, başkanlık hangi adaya hangi partiye nasip olursa olsun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Tatvan için el ele kol kola çalışmaya hazır olduklarını belirterek adaylıklarının Tatvan ve Tatvan halkı için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/fettah-aksoy-dan-tatso-ya-ziyaret-2142.html