Eşbaşkan Dağkıran Bitlis eğitim gönüllüleri vakfını ziyaret etti

Kategori: Bitlis - Tarih: 10 Kasım 2016 11:41
Eşbaşkan Dağkıran Bitlis eğitim gönüllüleri vakfını ziyaret etti

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Nevin Daşdemir Dağkıran, Beşminare Mahallesi’nde bulunan (TEGV) Bitlis Eğitim Gönüllüler Vakfı’nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlyas İçyer çocukların eğitimi ve sorunlarına yönelik sıkıntıları dile getirdi ve çocukları bu sorunları hakkında çözüm noktalarında ortaklaşarak en faydalı hizmet sunmak istediklerini dile getirdi.

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Nevin Daşdemir Dağkıran Yaptığı açıklamada; ‘‘ Bugüne kadar sevgi dilinde ve dargınlık dilinde de ortak kullanılan gönül ifadesinin, bu öğrenim biriminde oldukça farklı bir şekilde değerlendirildiğini belirtti. Eğitim gönüllülüğünün daha da yaygın hale getirilmesi düşüncesini taşıdığını aktaran Dağkıran, yarının söz sahibi olan insanların yetiştirilmesinin tamamen gönüllülük esasına göre ortaya konulmasının bile bu anlamda çok büyük bir fedakârlık örneği olduğunu söyledi. Belediyelerde kollektif ortak bir çalışma yürütüldüğünü belirten Dağkıran, sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemlidir. sivil toplum kuruluşları ortak bir çalışma yürütüyoruz. Kimi projelerde ortaklaşma yürütülmesi bizim için çok önemlidir. Bundan sonraki süreçlerde ortak çalışmalarda birlikte çalışmayı hedefliyoruz’’.dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/esbaskan-dagkiran-bitlis-egitim-gonulluleri-vakfini-ziyaret-etti-9286.html