Emrullah Yıldırım AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 11 Kasım 2018 00:43
Emrullah Yıldırım AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

AK Parti'den Güroymak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Emrullah Yıldırım, resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde Bitlis'in Güroymak ilçesi için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Emrullah Yıldırım, bir değişim, bize gelişme fırsatını sağlayacak olan bir sonraki değişime "yol açacağını" ifade etti. 

Resmi başvurusunu yapan Yıldırım şu açıklamalarda bulundu: Bir değişim, bize gelişme fırsatını sağlayacak olan bir sonraki değişime yol açar. Yıllar boyunca sorunları bilmek sorunları çözmeyecektir aksine sorun üstüne sorun eklenecektir. Büyük değişimler bekliyorsanız düşünebilen, ufku geniş olan ve üretebilen bir ekip oluşturmak gerekir. İlçemizin sorunlarını bilen biri olarak bunları ortadan kaldırabilecek ve ilçemizin daha müreffeh ve yaşanabilir bir hale getirebilecek, halkımızın sorunlarıyla birebir ilgilenebilecek, adil ve eşit bir şekilde bütün fertlere hizmet edebilecek yönetici, ekip ve ekipmanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefelerini bastırmayan, bütün toplumun huzur ve refahını düşünen ve düşünmek isteyen bir yönetime ihtiyacımız vardır. Bu vesileyle ilçemizde  siyasi ve ekonomik anlamda büyük değişim ve dönüşüm ümidiyle belediye başkanlığına aday adayı oldum. Halkımızın destek ve dualarını bekliyorum dedi.

Ak Parti Güroymak Belediye Başkan adayı adayı Emrullah Yıldırım biyografisi?

1984 yılında Mutki'nin Açıkalan köyünde doğdu. 1987 yılında Güroymak merkeze ailesi ile beraber yerleşti. İlkokulu Güroymak'ta okuyan Emrullah Yıldırım ortaokulu Bitlis Anadolu lisesi ve liseyi kazandığı Malatya Fen Lisesinde tamamladı.

2007 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirerek aynı yıl içerisinde Güroymak ilçesinde eczane açtı. Yaklaşık on bir yıldır serbest eczane işletmeciliğinin yanı sıra Güroymak Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığı yapmaktadır. Güroymak Kaymakamlığı bünyesinde ve Avrupa Birliği programları kapsamında Grundtvig projesini gerçekleştirerek mülteci ve Güroymak Gençliği konularında Avrupa'nın bir çok ülkesinde çeşitli çalışmalar yaptı.

38.Bölge Van Eczacı Odası denetleme kurulu üyesi olup Güroymak ilçesi temsilcisidir. SMART  eczane programında Bitlis, Van ve Hakkari illerinde eğitim vermekte olup Güroymak ilçesinde çeşitli platformlarda halen görevler almaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/emrullah-yildirim-ak-parti-den-guroymak-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-12027.html