DP Bitlis İl Başkanlığından Basın Açıklaması

Kategori: Güncel - Tarih: 18 Kasım 2021 10:20
DP Bitlis İl Başkanlığından Basın Açıklaması

Demokrat Parti Bitlis İl Başkanı Selim Soyugüzel, Güroymak İlçesi Gölbaşı Belde Başkanının istifası ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Demokrat Parti Bitlis İl Başkanı Selim Soyugüzel açıklamasında, 2019 Yerel Seçiminde Demokrat Partiden Güroymak İlçesi Gölbaşı Belde Başkanlığı kazanan zat bizim bilgimizin dışında  istifa etmiş bir yerel haber sitesinde yayınlandıktan sonra öğrenmiş bulunmaktayız.

Söz konusu yapılan çirkin asılsız ve yakışmayan ifadeler kullanmış bulunmaktadır, yalnız kaldığı ve projelerin İptal edildiği vs. Hiçbir İddiasının doğru olmadığını beyan ederiz bugüne kadar hiç bir projesini partimize sunmamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti herhangi bir hükümetimiz ne olursa olsun dürüst devletine bağlı halka hizmeti için hiç bir projeleri iptal edildiğinin kanaatinde değiliz edilmiş ise de şahsi ve rant projeleri iptal edilmiş olabilir.

TC. Devleti hepimizin devleti hükümeti hepimizin hükümetidir.

Bu Zat ve bunun gibi zatlar gayeleri halka hizmet değil yandaş ve kendi çıkarları için her gün farklı siyasi partilere girip çıkmaktalar millet vekillerinin peşindedirler.

Bugüne kadar hiç bir proje partimize sunulmamıştır, Demokrat Partiyi mecliste temsil eden milletvekillerimiz bulunmaktadırlar. Demokrat Parti sıradan bir parti değildir, Demokrat Parti 1 ila 5 yıllık bir parti değildir. Demokrat Parti Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının partisidir. 

Demokrat Parti köklü ve 70 yıllık geleneği olan bir partidir. Rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel'in ve büyük ülkemize hizmet vermiş fabrikalar yapmış yollar yapmış köprüler yapmış ülkemiz için şehit  vermiş ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.

Şu an da Demokrat Partinin süvarisi Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal'ın ve tüm dava ve yol arkadaşlarımızın partisidir Yeniden Türkiye'yi şaha kaldırmaya ve iktidar olmaya geliyor Demokrat Parti hakkında yanlış beyan veren ve eleştirenin hakkı yoktur ve  haddine de  değildir dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/dp-bitlis-il-baskanligindan-basin-aciklamasi-24595.html