Demiröz'den Güroymak esnafına teşekkür ziyareti

Kategori: Güroymak - Tarih: 7 Kasım 2015 17:47
Demiröz'den Güroymak esnafına teşekkür ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Türkiye'de her iki kişiden biri, AK Parti'ye oyunu vererek, Türkiye'yi kaostan kurtardı" dedi.

Demiröz, milletvekili seçiminin ardından Güroymak ilçesini ziyaret etti.
İlçede vatandaş ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Demiröz, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine verdikleri destekten dolayı şükranlarını iletti.

AK Parti Güroymak İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Demiröz, seçimin kaybedeninin olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Aşırı uçlar merkeze gelmiştir. Çünkü dünyada etnik milliyetçilik mümkün değil. Etnik Türkçülük neyse etnik Kürtçülükte aynı şekildedir. Bu nedenle biz inancımızdan, kültürümüzden, bin yıldır kardeşliğimizden dolayı birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Türkiye'de her iki kişiden biri kişi AK Parti'ye oyunu vererek, Türkiye'yi kaostan kurtardı. Bundan sonra ilk yüz gün içerisinde bir geçici bütçe, arkasından yıllık bütçe yapılacak. Bütün taahhütler yerine getirilecek. Emeklisi, işçisi, memuru, polisi, taşeronu, korucusu herkes hakkını alacak."

Demiröz’ün esnaf ziyaretine 1 Kasım genel seçiminde Ak Parti adayları Zek i Peker ve Ahmet Çelik, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Kardaş, AK Parti İlçe Başkanı Öztürk Uğiş ve partililer katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/demiroz-den-guroymak-esnafina-tesekkur-ziyareti-6830.html