Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahlat'taki Etkinliklere Katıldı

Kategori: Ahlat - Tarih: 25 Ağustos 2020 17:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahlat'taki Etkinliklere Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte, Okçular Vakfı tarafından Bitlis’in Ahlat ilçesindeki 1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı’nda düzenlenen 1071 Malazgirt Zaferi’nin 949. Yıldönümü Anma Etkinlikleri’ne katıldı.

Malazgirt Zaferi'nin 949. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde eşi Emine Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bazı bakanlar ile birlikte dualar eşliğinde Ahlat Gençlik Kampı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Burada kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Selçuklu Mezarlığını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretin ardından beraberindekiler ile birlikte Çarho mevkindeki etkinlik alanına geldi.

Burada kendisini karşılayan jandarma mehteran takımı ve davetlileri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra 1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı çadırına geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada el sanatları çadırı ve okçuluk müsabakalarını izledikten sonra, Van Gölü sahilindeki Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçmesi bekleniyor.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/cumhurbaskani-erdogan-ahlat-taki-etkinliklere-katildi-23985.html