Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bitlis Ak Parti Belediyelerine 13 milyon liralık hibe

Kategori: Güroymak - Tarih: 4 Eylül 2016 11:56
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bitlis Ak Parti Belediyelerine 13 milyon liralık hibe

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucunda ilimizdeki belediyelerimizin alt ve üst yapı yatırımları için 13 milyon liralık hibe destek sağladık.” dedi.

Demiröz, “Bu hibe ile Tatvan’a 3 milyon, Ahlat ve  Adilcevaz ilçemize 2 şer milyon liralık asfalt, parke bordür, su ve yol hizmeti sağlanacak. Tabi ilçelerimizin yanında beldelerimizi de unutmadık. Gölbaşı, Günkırı, Aydınlar ve Kavakbaşı Belde Belediyelerimizin her birine de  1,5  milyonluk hibe verildi."dedi.

Demiröz: "15 Temmuz darbe girişimi ve yurtdışına yaptığımız operasyonlara rağmen yatırımlarımız hız kesmeden devam etmektedir. Daha geçen hafta üçüncü köprünün  açılışını yaptık. Biz Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Demiröz, ”Değerli hemşerilerimin destek ve dualarıyla Bitlis’e hizmet için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz yatırımlar için gerekli adımları atmaya devam edecektir” diyerek sözlerini bitirdi.


 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/cevre-ve-sehircilik-bakanligindan-bitlis-ak-parti-belediyelerine-13-milyon-liralik-hibe-8865.html