Biz Anadoluyuz Projesi Kapsamında 100 Öğrenci İstanbul ve Çanakkale’ye Uğurlandı

Kategori: Güncel - Tarih: 3 Nisan 2018 18:20
Biz Anadoluyuz Projesi Kapsamında 100 Öğrenci İstanbul ve Çanakkale’ye Uğurlandı

“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Bitlis’ten 100 öğrenci 5 gün süre ile İstanbul ve Çanakkale’ye uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında 100 öğrenci, 10 görevli 5 gün süre ile İstanbul ve Çanakkale’ye uğurlandı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ın valilikte konuğu olan öğrenciler, ellerinde Türk Bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muş Havaalanından İstanbul’a seyahat edecek olan daha sonra Çanakkale’yi geçecek olan öğrencilere hitap eden Vali İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında sizlere toplam 5 gün gezi programı tertip etti. Öğrencilik dönemlerinde yapılan geziler hepimizin hafızalarında ayrı bir yer tutmuştur.

Hele hele İstanbul gibi dünya şehrine yapacağınız bu ziyaret, orayı yaşamak, oradaki tarihi mekanları görmek, oranın havasını teneffüs etmek çokta ayrı duyguları iç dünyanızda barındırır. İnşallah 3 gün boyunca dünya şehri olan İstanbul’u gezeceksiniz. Çanakkale’ye Gelibolu’ya yapacağınız ziyarette de kuruluştan kurtuluşa gidiyorsunuz. Kuruluşumuzu Ahlat olarak görüyoruz. Kurtuluşu da Çanakkale olarak görüyoruz. Ülkemizin çeşitli yerlerinden yan yana yatan kahramanlarımızın mezarlarını orada ziyaret edeceksiniz. Oranında sizin iç dünyanızda bırakacağı çok güzel mesajlar olacağına inanıyoruz. Rabbim inşallah kazasız belasız bu güzel yolculuğu yapıp gelmeyi nasip etsin dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/biz-anadoluyuz-projesi-kapsaminda-100-ogrenci-istanbul-ve-canakkale-ye-ugurlandi-11293.html