Bitlis ve İlçelerinde Görevden İhraç edilenlerin diyanet personel isim listesi

Kategori: Bitlis - Tarih: 2 Eylül 2016 10:39
Bitlis ve İlçelerinde Görevden İhraç edilenlerin diyanet personel isim listesi

672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Bitlis İl ve İlçe Müftülüklerinde çalışan çok sayıda kişi görevden ihrac edildi.

Kararnamede, olağanüstü hal kapsamında kamu personeline ilişkin bazı tedbirler alınması kararının; Anayasanın 121'inci maddesi ile Olağanüstü Hal Kanununun 4'üncü maddesine göre, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu'nca, 15 Ağustos 2016 tarihinde kararlaştırıldığı kaydedildi.  

Bu KHK ile 20/7/2016 tarihli ve 2016/9064 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla ülke genelinde ilan edilen olağanüstü hal kapsamında, kamu personeline ilişkin bazı tedbirlerin alınmasının amaçlandığı belirtildi. 

Buna göre, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan; Diyanet İşleri Başkanlığı Bitlis İl ve İlçe Müftülüklerinde çalışan çok sayıda kişi, başka hiç bir işleme gerek kalmaksızın görevinden çıkarıldı.

İşte o isim listesi;

1- ABDÜLKERİM AKBABA    İL MÜFTÜSÜ    BİTLİS
2- ALÎ İLAN    İMAM HATİP    BİTLİS
3- ÎMADETTİN YILDIZ    İMAM HATİP    BİTLİS GÜROYMAK
4- KASIM TEKDEMİR    İMAM HATİP    BİTLİS TATVAN
5- AYŞE AYAZ    VAİZ    BİTLİS TATVAN
6- FAHRİ BAYSAL    VAİZ    BİTLİS TATVAN


 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-ve-ilcelerinde-gorevden-ihrac-edilenlerin-diyanet-personel-isim-listesi-8853.html