Bitlis ve ilçelerinde 500 personel alımı yapılacak

Kategori: Bitlis - Tarih: 8 Mart 2018 10:22
Bitlis ve ilçelerinde 500 personel alımı yapılacak

Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında Bitlis ili için 500 kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Peki detaylar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekte olup özellikle son dönemlerde Topum Yararına Programlar TYP kapsamında da çok sayıda geçici kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. Buna göre Bitlis ili için toplam 500 kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Peki bu ilanın detayları nedir? Adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirebilir, tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Buna göre Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında yayımlanan ilanlara bakıldığında Bitlis Belediye Başkanlığı, Ahlat Belediye Başkanlığı, Tatvan Belediye Başkanlığı, Adilcevaz Belediye Başkanlığı, Hizan Belediye Başkanlığı, Güroymak Belediye Başkanlığı ve Mutki Belediye Başkanlığının toplam 500 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımladığı görülmektedir. Her hangi bir özel şart aranmamakta olup adayların ilgili bölgede ikamet ediyor olması yeterlidir. Adayların iş başı 2 Nisan 2018 olarak belirtilirken iş sonu ise 28 Ağustos 2018 olarak belirtildi. Geçici süreli olarak kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu TYP kapsamında toplam 500 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Buna göre adayların Bitlis ili için yayımlanan bu ilanlara müracaat edebilmek için 10 Mart 2018 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx linkini kopyalayın tarayıcıların adres çubuğuna yapıştırın ve ara butonuna basarak istediğiniz ilan için müracaatlarınızı gerçekleştiriniz.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-ve-ilcelerinde-500-personel-alimi-yapilacak-11212.html