Bitlis Valisi Çağatay, Belediye makamına geçti

Kategori: Bitlis - Tarih: 20 Kasım 2018 22:23
Bitlis Valisi Çağatay, Belediye makamına geçti

Bitlis Valiliğine atanan Oktay Çağatay, görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi makamına geçti.

Belediye birim müdürleri ve personeller tarafından karşılanan Çağatay, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras'tan bilgi aldı. Daha sonra birimleri gezerek personellerle sohbet eden Çağatay, makamında birim müdürleriyle toplantı yaptı.

Burada konuşan Çağatay, bakanlık tarafından buraya vali olarak atandığını, aynı zamanda belediye başkan vekili olarak da görev yapacaklarını söyledi. Belediye personelleriyle omuz omuza vererek kentte güzel çalışmalara imza atacaklarını belirten Çağatay, "Bitlis'i daha önce görmemiştim. Burada vali olarak çalışmak bize nasip oldu.

Eksikleri olduğu gibi çok güzel artıları da var. Benden önceki valiler burada çok güzel hizmetler yapmışlar. Bunlar bunu tek başlarına yapmadılar, sizlerin sayesinden yaptılar. Bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada beraber çalışacağız. İyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bitlis bunu hak ediyor. Buranın önceki valilerini de tanıyorum. Ahmet Çınar'la çok iyi tanışıyordum. Buraya gelirken bana 'Bitlis bir hazine. Ama hazinenin üstü kapanmış. Orada çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum' dedi. Allah güzel hizmetler etmeyi nasip etsin" dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-valisi-cagatay--belediye-makamina-gecti-12061.html