Bitlis’te turizm tanıtım toplantısı yapıldı

Kategori: Bitlis - Tarih: 30 Mart 2022 16:05
Bitlis’te turizm tanıtım toplantısı yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında oluşturulan Bitlis İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısının ikincisi Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı (BETAV) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

BETAV il binasında yapılan toplantıya Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis Eren Üniversitesi Genel Sekreteri Muhammed Sami Belet, Bitlis Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Fuat Eker, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Doğan Yorulmaz ve Bitlis İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyeleri katıldı.

Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların son durumunu içeren sunum ile başlayan toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili değerlendirmelerin yapılması ve gündeme alınan konularının görüşülüp karara bağlanmasıyla devam etti. Kurul çalışma planının üyelerden gelen öneriler doğrultusunda düzenlenen son halinin kurulun bilgisine sunulduğu toplantıda turizm sezonu için cazibe merkezlerinde kamu eliyle yürütülecek alt yapı hizmetlerinin değerlendirilmesi yapıldı. Toplantı, kurul üyelerinin konularla ilgili görüşlerini dile getirmesiyle sona erdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-turizm-tanitim-toplantisi-yapildi-24767.html