Bitlis'te Okul Güvenliği ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısı

Kategori: Bitlis - Tarih: 9 Eylül 2017 01:49
Bitlis'te Okul Güvenliği ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısı

2017-2018 Öğretim Yılı Okul Güvenliği ve Uyuşturucu ile Mücadele” konulu toplantı Bitlis Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Vali Vekili Murat KÜTÜK başkanlığında, ‘2017-2018 Öğretim yılının güven ve huzur içerisinde geçirilebilmesi amacıyla; güvenlik ve asayiş yönünden hassas olduğu değerlendirilen okullarımızın güvenlik kameralarının tamamlanması, bunların Kent Güvenlik Yönetim Sistemine (KGYS) entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidiş ve gelişleri ile okul servislerinin denetlenmesi konularını içeren toplantı gerçekleştirildi.

Vali Vekili Kütük, toplantı esnasında yaptığı konuşmasında “ uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele için devlet olarak önlemlerimizi almamız gerekir, bu konuda güvenlik birimlerimiz, okul müdürlüklerimiz ve okul aile birlikleri bir araya gelerek beraber hareket etmek zorundalar”, diyerek alınması gereken tedbirleri sıraladı.

Vali vekili Murat Kütük ’ün konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları, okul aile birliği başkanları görüş ve taleplerini iletti.
Vali Vekili Murat Kütük tarafından, toplantı sonunda alınan kararların eksiksiz şekilde uygulanması konusunda ilgili birimlere gerekli talimatlar verildi.

Toplantıya Bitlis Vali Vekili Murat Kütük ‘ün yanı sıra İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Ortaöğretim ve Lise Okul Müdürleri, okul aile birlikleri Başkanları ve merkez mahalle Muhtarları katıldı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-okul-guvenligi-ve-uyusturucu-ile-mucadele-toplantisi-10689.html