Bitlis'te kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Kategori: Bitlis - Tarih: 16 Ocak 2019 17:39
Bitlis'te kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

BEÜ idari ve akademik personellerinden oluşan voleybol takımı, Bitlis Valiliği tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Turnuva 7'şerli iki grupta toplam 14 takımın katılımıyla düzenlendi. Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Voleybol takımı A Grubu’ndaki maçlarını namağlup tamamlayıp grubunu lider olarak bitirdi. Yarı finalde Ziraat Bankasını eleyen Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) takımı, finalde Bitlis Cezaevi Voleybol Takımı’nı 3-2 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Çekişmeli maçlar sonunda turnuvayı birincilikle tamamlayan Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) voleybol takımı düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, üniversitemiz idari ve akademik personellerinden oluşan voleybol takımımızı tebrik ederek; “Bize bu başarıyı ve bu sevinci yaşatan takımımıza teşekkür ediyorum. Biz, üniversite olarak bu tür faaliyetleri her zaman destekledik ve desteğimiz sürecektir. Üniversitemiz her konuda olduğu gibi sportif faaliyetler alanında da şehrimizle iç içe ve yan yana olmaya devam edecektir. ” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-12235.html