Bitlis'te Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar temizlendi

Kategori: Bitlis - Tarih: 10 Ağustos 2017 15:12
Bitlis'te Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar temizlendi

Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Yıl içinde düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Tamer Kitapçıoğlu, ekipler tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan ot ve ağaç dallarının temizlendiğini ifade etti.

Kitapçıoğlu; dikenlerin ve yabani otların kesildiğini, mezarlık duvarlarının onarıldığını, mezarlık ve çevre yollarının bakıma alındığını, çeşmelerin de onarım ve tamiratlarının yapıldığını ifade ederek, Vatandaşımız, yapılan çalışmalarla daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler. Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarıyla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmaktadır. Şu an yapılan çalışmalar kapsamında mezarlıklardaki kurumuş otlar temizlendi, ağaçların budamaları yeniden yapıldı, Kurban Bayram öncesi ziyarete hazır hale getirildi. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıklarımızı yeniden elden geçirdik. Çalışmalarımızı tamamladık, mezarlıklarımız Kurban Bayramı ziyaretlerine hazır dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-kurban-bayrami-oncesi-mezarliklar-temizlendi-10607.html