Bitlis'te etkili konuşma ve diksiyon kursu sertifika töreni yapıldı

Kategori: Bitlis - Tarih: 24 Mart 2018 23:15
Bitlis'te etkili konuşma ve diksiyon kursu sertifika töreni yapıldı

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (BESEM) tarafından düzenlenen ‘Etkili Konuşma ve Diksiyon Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle teslim edildi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Çağımızın en büyük sorunlarından birinin iletişim sorunu olduğunu ifade eden Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, insanların birbirlerini anlamasıyla dünyada yaşanılan sorunların bir bölümünün ortadan kalkacağını ifade etti. İyi ve etkili konuşabilmenin ve karşındaki insanı ikna etmenin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Demirtaş, “Aslında hepimiz iletişim ile ilgili kendimizi geliştirmek için gayret içerisinde olmalıyız. Bu anlamda faydalı ve başarılı bir etkinlik düzenleyen BESEM’e teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Kursun çok yoğun talep gördüğüne değinen BESEM Müdürü Okt. Hikmet Uluğ, ilerleyen süreçte kursu tekrar açacaklarını belirtti. Sürekli Eğitim Merkezi hakkında bilgiler de veren Okt. Uluğ, “Merkezimizde üniversitemiz bünyesinde çeşitli kurs ve faaliyetleri yürütüyoruz. Sertifikalı ya da sertifikasız olmak üzere çeşitli faaliyetlerimiz oluyor.” dedi.

Bitlis Eren Üniversitesinin Web sayfasını ve fakülte kapılarındaki ilanları takip etmenin gerekliliğine değinen Uluğ; bugüne kadar merkez bünyesinde Kayak, YDS, ALES, Genel İngilizce, Zumba Plates Kursu ve Tenis Kursu yapıldığını ifade etti.

Kursiyerlerin sertifikaları Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sezai Yalçın, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Asem Nauşabayeva Hekimoğlu, İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsa Yüceer, BESEM Müdürü Okt. Hikmet Uluğ ve Kurs Eğitmeni İlker Kaya tarafından takdim edildi. Şiir ve müzik dinletisi ile slayt gösteriminin de yer aldığı program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-etkili-konusma-ve-diksiyon-kursu-sertifika-toreni-yapildi-11268.html