Bitlis'te Bİ-KA yıl sonu meclis toplantısı yapıldı

Kategori: Bitlis - Tarih: 30 Eylül 2019 17:06
Bitlis'te Bİ-KA yıl sonu meclis toplantısı yapıldı

Bitlis Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğinin (Bİ-KA) yıl sonu meclis toplantısı 30 Eylül pazartesi günü Bitlis İl Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Bitlis Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Nesrullah Tanğlay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tatvan Belediye Başkanı M.Emin Geylani, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak , Bİ-KA meclis üyeleri ve Birlik Personelleri katıldı.

Toplantıda gündem olarak 2020 yılı bütçesi, Bi-Ka Personel Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanının belirlenmesi, Birlik Başkanı, Birlik Meclisi Üyeleri ve Birlik Encümen Üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi ve Düzenli Depolama Tesisine alınan atıkların ücret tarifesinin belirlenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Bİ-KA Birlik Müdürü Cesim Gözeten Birliğin çalışma esasları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar, birliğin amaçları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-bi-ka-yil-sonu-meclis-toplantisi-yapildi-13053.html