Bitlis'te alt yapısı biten yollar yenileniyor

Kategori: Bitlis - Tarih: 12 Temmuz 2021 18:11
Bitlis'te alt yapısı biten yollar yenileniyor

Bitlis Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında yürütülen çalışmalar neticesinde, altyapı çalışması biten cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşeniyor.

Bu kapsamda ilimizde şemsi Bitlis Mahallesine bağlı Fatiha Yokuşunda çalışmalar devam ediyor. Son halini alan cadde ve sokaklar ise Bitlis’i modern bir kent görünümüne kavuşturuyor.

Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Özellikle alt ve üst yapı hizmetlerinin oluşumu sırasında vatandaşlarımız mağduriyet yaşıyor. Bozulan yollar, kaldırımlar, devam eden çalışmalar nedeniyle hemşerilerimiz haklı olarak şikayet ediyor.

Ancak hepimiz biliyoruz ki gelecekte çağdaş normlarda hizmetler sunulabilmesi için bu yatırımların ivedi olarak gerçekleştirilmesi gerekmekte. Biz çalışmalarımızı elimizden gelen en kısa sürede, en etkin hizmetleri sunmak’ doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu nedenledir ki yaz kış demeden büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu süreçte hemşerilerimizin çalışmalarımızdan kaynaklanan sıkıntılar karşısında sağduyulu davrandığını görmek bizlerin moralini ve çalışma azmini artırıyor. Çalışmalarımızın bitmesini sabırla bekleyerek bizlere destek veren tüm hemşerilerimize şahsım ve Bitlis Belediyesi ailesi adına teşekkür ediyorum. Bitlisli hemşerilerim hizmetin en iyisine layık ve biz de hizmet için varız. Çalışmaktan yorulmayacak, bizlere duyulan güvene layık kalacağız” ifadelerini kullandı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-alt-yapisi-biten-yollar-yenileniyor-24477.html