Bitlis'te Ak Parti Sevgi ve Barış Yürüyüşü Düzenledi

Kategori: Bitlis - Tarih: 22 Mart 2014 17:17
Bitlis'te Ak Parti Sevgi ve Barış Yürüyüşü Düzenledi

Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'Sevgi ve Barış Yürüyüşü'nde milletvekilleri tarafından güvercinler uçurularak vatandaşlara karanfiller dağıtıldı.

Öte yandan geçen akşam Ak Parti Bitlis İl Başkanına yapılan saldırıya güvercin uçurup karanfil dağıtarak yanıt verdiklerini belirten Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 30 Mart'ta kalan bir haftalık süreçte kazasız belasız bir seçim süreci geçirmek istediklerini belirti. Kiler, "Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermemek için sevgi yürüyüşü yapıp sevgi mesajı vereceğiz. Birileri ortamı germeye çalışsa da biz sevgiyle karşılık vereceğiz. 30 Mart'a kadar bunu devam ettireceğimizin mesajını veriyoruz. Bu nedenle bu barış güvercinlerini uçuruyoruz" dedi.
 
Bu yürüyüşün bir protesto yürüyüşü olmadığını ifade eden Kiler, "Bu bir sevgi yürüyüşüdür. Değerli İl Başkanımıza gençler tarafından geçtiğimiz akşam bir saldırı olmuştu. Biz bu saldırıya herhangi bir cevap verme adına sevgi yürüyüşü ile insanlara sevgi ve kardeşlik mesajı vermek istiyoruz. Seçimlerin bir savaş ve kavgayla değil, bir demokratik ortamda geçmesini arzu ediyoruz. Bu kalan sürede de biz memleketimize huzurdan ve sevgiden yana olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Esnafımıza karanfil dağıtıp sevgimizi ifade eden bir yürüyüş yapacağız" diye konuştu.
 
Yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüş, Ak Parti binası önünde son buldu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-ak-parti-sevgi-ve-baris-yuruyusu-duzenledi-2543.html