Bitlis platformu tarafından Adilcevaz öğrencilerine mont ve bot yardımı

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 15 Şubat 2017 14:08
Bitlis platformu tarafından Adilcevaz öğrencilerine mont ve bot yardımı

Merkezi İstanbul’da bulunan Bitlis Platformu üyeleri Bitlis Merkez ve İlçelerinde Üşüyen Çocuk Kalmasın projesi kapsamında 7 Bin öğrenciye mont ve bot yardımında bulundu.

Bitlis Platformu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Kamil Altay Adilcevaz ilçesini ziyaret ederek Millieğitim Müdürlüğüne öğrencilere dağıtılacak mont ve botları teslim etti. 

Aslen Adilcevaz’lı olan Bitlis Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Altay Adilcevaz Millieğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve Eğitim Birsel Adilcevaz Temsilcisi Hakan Baloğlu’nu ziyaret ederek öğrencilere dağıtılacak Mont ve Botları takdim etti. 

Dağıtım töreninde konuşan Kamil Altay; Bitlis Platformu yönetim kurulu Başkanı Selim Korkmaz’ın önderliğinde Bitlis genelinde 7 Bin Mont ve Bot dağıtımına başladık. Aslında Platform olarak 10 Bin Mont ve Bot dağıtacaktık ama Halep’te insanlık ölmesin projesi kapsamında 3 Bin Mont ve Botu Halep’te ki çocuklarımıza gönderdik. 

Bitlis ve İlçelerimizde 7 Bin Adet Mont ve Botu Bitlis Valimiz Ahmet Çınar, Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Bitlis İl Millieğitim Müdürü M.Emin Korkmaz Beyefendi ile birlikte istişare ederek dağıtımını sağladık. 

Adilcevaz İlçemizde ise Millieğitim Müdürümüz Yavuz Beşkardeş ve Eğitim Birsel Adilcevaz Temsilcisi Hakan Baloğlu ile birlikte Öğrencilerimizi sevindirdik.Dağıtım sırasında Bir öğrencimizin “Botlarımı ayağımdan çıkarıp kutusuna koyayım kirlenmesin” demesi bizi oldukça duygulandırdı. Allah desteklerini esirgemeyen Bitlis Platformu Üyelerimizden ve hediyelerimizi kabul eden minik yürekli evlatlarımızdan razı olsun dedi. 

Adilcevaz Millieğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise Bitlis Platformu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Kamil Altay’a plaket takdim ederek, yapmış olduğunuz bu güzel davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Bitlis Platformu yönetimine ve hemşerimize sonsuz teşekkür ediyoruz dedi. 

Eğitim Birsen ilçe temsilcisi Hakan Baloğlu ise yaptığı açıklamada; Bitlis ve ilçelerinde eğitim gören öğrencilerimizi sevindiren bu Platformun yönetiminden üyelerine gönül verenlerine kadar herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu güzide Platformu Adilcevaz ilçemize yatırım yapmaya da davet ediyoruz dedi. 

Üşüyen Çocuk Kalmasın Projesinin oluşmasında emeği geçen başta hemşerimiz Edip Dursun olmak üzere,Muhammed Özdemir,Ali Türkmen,Hikmet Durdu,M.Şerif Kızılkaya,Özcan Bilge ve Esengül Güloğlu'na sonsuz teşekkür ediyoruz. 
Kaynak : adilcevazhaber.com

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-platformu-tarafindan-adilcevaz-ogrencilerine-mont-ve-bot-yardimi-9873.html