Bitlis News 5'nci Yaşını Doldurdu

Kategori: Bitlis - Tarih: 28 Mayıs 2013 08:24

Kurulduğu 2008 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Bitlis News haber sitesi, 5'nci yılıda geride bırakarak yayın hayatına devam ettiğini belirtti.

Bitlisli'nin güçlü sesi olarak bundan 5 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik siteniz Bitlis News, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Bitlis halkından aldığı destek ve güçle 5. yaşına girdi. 25 Mayıs 2008 tarihinde Bitlis'te bir grup gazeteci arkadaşımızın bir araya gelerek kurduğu Bitlis'in en çok takip edilen haber sitesi Bitlis News, 4. yılını geride bırakarak 5. yıla merhaba dedi.
 
5 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Bitlis'in sorunlarını ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Bitlis News kanayan yaraları, aksayan işleri, başarılı yatırımları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı ve güvenilir şekilde Bitlis'te ve dünyanın her tarafından yaşayan hemşerilerine ulaştırmayı bir görev edindi.
 
DÜNYA GENELİNDE 50'DEN FAZLA ÜLKE VE 31.745 FARKLI ZİYARETÇİ
 
Sitemiz Bitlis News, başarılı haberleri ile Bitlis halkının olduğu gibi şehir dışında ve Avrupa'da bulunan Bitlisli hemşerilerinin de desteğini alarak Bitlis'e yararlı olan uygulamaların ve hizmetlerin yanında ama zararlı olan her uygulamanın da karşısında olarak yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinde de üstüne düşen görevi yerine getirmenin onur ve gururunu yaşıyor.
 
Her gün 50'den farklı ülke ve şehirlerden binlerce insanın takip ettiği Bitlis News haber sitesi, geride bıraktığı 5 yıl boyunca tarafsız ve ilkeli basın çizgisinden taviz vermedi. Yaptığı haber ve röportajlarla sık sık adından söz ettiren Bitlis News, güncel haberleri gecikmeden okuyucusuna ulaştırmayı bildi. Son google analitik raporlarına göre Bitlis News, dünya genelinde 50'den fazla ülkeden, Türkiye'de ise neredeyse tüm şehirlerden 31.745 farklı kullanıcı tarafından takip ediliyor.
 
GÜMÜŞ, "ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMİYORUZ"
 
Bitlis News Genel Yayın Yönetmeni Sinan Gümüş, 5. yıl nedeniyle yaptığı açıklamada Bitlis'te basının çok zorlu dönemeçlerden geçtiğini, siyasi ve ekonomik olarak çeşitli sorunları olduğunu buna rağmen çizgilerinden taviz vermediklerini söyledi. Bitlis'in en çok takip edilen haber sitesi Bitlis News'in olduğunu hatırlatan Gümüş, "Bitlis News hızlı ve flaş haberleriyle objektif çizgisini bozmadan halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir" diye konuştu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-news-5-nci-yasini-doldurdu-161.html