Bitlis merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu 17 gözaltı

Kategori: Bitlis - Tarih: 6 Nisan 2021 20:16
Bitlis merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu 17 gözaltı

Bitlis merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Askeri Mahrem ve Emniyet Mahrem Yapılanmasına yönelik, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;

İlimiz Bitlis 10 (on), Kahramanmaraş 1 (bir), Sivas 1 (bir), Isparta 1 (bir), Batman 1 (bir), Adana 1 (bir), Trabzon 1 (bir) ve Ankara 1 (bir) illerinde toplam 17 (on yedi) şüphelinin yakalanmasına yönelik 06/04/2021 günü eş zamanlı olarak icra edilen operasyon neticesinde; C.B, H.K, M.K, M.S.K, S.Ç, S.B, T.Ü, Z.A.T, D.B, E.K. isimli 10 (on) askeri personel ve A.K, C.A, E.Ö, F.İ, T.K, Y.E.H, H.T. isimli 7 emniyet personeli  şüpheli gözaltına alınmıştır.

Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlılıkla devam etmektedir.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-merkezli-8-ilde-feto-pdy-operasyonu-17-gozalti-24350.html