Bitlis İHH'dan yetimler yararına iftar programı

Kategori: Güncel - Tarih: 12 Mayıs 2019 23:08
Bitlis İHH'dan yetimler yararına iftar programı

İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından yetimler yararına iftar programı düzenledi.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftar sofraları kurmaya, yetim ve yardıma muhtaç çocukların yüzünü güldürmeye devam eden Bitlis İHH, bu kapsamda bu yılda yetimler yararına iftar programı düzenledi. İlçenin Van Gölü sahilinde bulunan İşletme Parkında düzenlenen iftar yemeği yoğun ilgi gördü. İftar yemeğinden elde edilen gelir ile yetimlere yardım eli uzatılacak.

İftar yemeğinden elde edilen tüm gelirin yetimler yararına kullanılacağını belirten Bitlis İHH Derneği Başkanı Muzaffer Taşcan, “Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yine derneğimiz tarafından Bitlis ve ilçelerinde bulunan yetim ve yardıma muhtaç çocuklarımıza yardım amaçlı iftar yemeği verildi. Verilen iftar yemeğinden elde edilen gelir ile bu mübarek Ramazan ayında bu çocukların bir nebze olsun yüzlerinin gülmesine vesile olunacak.

Bu vesile ile destek ve katkı sunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bizler bir yandan bunları gerçekleştirirken diğer yandan ise hayırseverlerin desteklerini almaya devam edeceğiz. Hayırseverler, Bitlis İHH adına Albaraka Türk Bankasının Tatvan Şubesinde bulunan TR96 0020 3000 2017 1313 0000 01 No’lu yardım hesabımız aracılığıyla yardımlarını bizlere ulaştırabilirler.” Diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-ihh-dan-yetimler-yararina-iftar-programi-12633.html