Bitlis HDP'den Aday Adaylığını Açıklayanlar

Kategori: Bitlis - Tarih: 28 Şubat 2015 11:55
Bitlis HDP'den Aday Adaylığını Açıklayanlar

2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimleri için partilerin aday adayları belli olmaya başladı.

Rahime Yılmaz Acet HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi'nden (HDP) aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Rahime Yılmaz Acet oldu. Acet HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini gerçekleştirdi.


Bahar Evin Özdemir HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Bahar Evin Özdemir oldu. Özdemir HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.


Gülçin Ağırtmış HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Gülçin Ağırtmış oldu. Ağırtmış HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini gerçekleştirdi.


Şefika Gürbüz HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Şefika Gürbüz oldu. Gürbüz HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.


Zeran Özcan HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Zeran Özcan oldu. Özcan HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.


Mehmet Şirin Öncü HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Mehmet Şirin Öncü oldu. Öncü HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini gerçekleştirdi.


Kemal Karaslan HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Kemal Karaslan oldu. Karaslan HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemini 16 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirdi.


Av. Fırat Epözdemir HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi'nden (HDP) aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Av. Fırat Epözdemir. Aday adayı olacağını açıklayan Epözdemir'in HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini de yaptığı öğrenildi.


Hamza Özkan HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi'nden (HDP) aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Hamza Özkan oldu. Özkan HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini gerçekleştirdi.


Emrullah Bingül HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Emrullah Bingül oldu. Bingül HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.


Mustafa Özcan HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Mustafa Özcan oldu. Özcan HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.


Kamuran Başar HDP Bitlis Milletvekili Aday Adayı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP)  aday adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Kamuran Başar oldu. Başar HDP Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuru işlemlerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-hdp-den-aday-adayligini-aciklayanlar-5226.html