Bitlis Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na Ayvaz Canevi Seçildi

Kategori: Bitlis - Tarih: 12 Mayıs 2018 18:06
Bitlis Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na Ayvaz Canevi Seçildi

Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı 22. Olağan Genel Kurulu seçimi Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlendi. 

Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı 22. Olağan Genel Kurulu seçimi Bitlis Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlendi. 

Genel Kurulda Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına Ayvaz Canevi seçildi. Bitlis Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçiminde 91 kişi oy kullandı.

Seçimde 47 oy Ayvaz Canevi alırken diğer aday Saadettin Özvural ise 44 oy aldı. Bitlis Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni seçilen çiçeği burnundaki Başkanı Ayvaz Canevi seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine destek verenlere teşekkür ederek, Bitlisteki bütün esnaf ve şoförler odaları bu odanın da başkanıdır. Bitlis Esnaf Odaları Birliği kapısı, bütün oda başkanları ve esnafımızın yüzüne her zaman açık olacak. Biz birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ve esnafımızın gelişmesi için çalışacağız. Esnafımızın her zaman yanında olup onların sorununu çözmeye gayret göstereceğiz. Burada amacımız esnafına hizmet etmektir. Bitlis sadece merkez değil ilçeleriyle bir bütündür. İnşallah biz bu bütünlüğü bozmadan hizmetimize devam edeceğiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmayacağız. Hep birlikte olacağız diye konuştu. Seçimden sonra Ayvaz Canevi ve yeni yönetim toplu fotoğraf çekti.

Ayvaz Canevi'nin başkan seçildiği Bitlis Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu listesinde Başkan vekili Ferit Gülcüoğlu, Kerem Alican, Mehmet Nesim Uluğ, Fesih Kara gibi isimler bulunuyor.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-esnaf-ve-sanatkarlar-odalari-birligi-baskanligi-na-ayvaz-canevi-secildi-11400.html