Bitlis Eren Üniversitesine Rektör ataması yapılacak

Kategori: Bitlis - Tarih: 23 Kasım 2016 00:55
Bitlis Eren Üniversitesine Rektör ataması yapılacak

YÖK, internet sitesinde yayınladığı ilanla, 19 üniversite için rektör aradığını duyurarak, başvuru koşullarını açıkladı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmünde karraname (KHK) ile kaldırılan rektörlük seçimlerinin ardından internet sitesinde yayınladığı ilanla, 19 üniversite için rektör aradığını duyurarak, başvuru koşullarını açıkladı.

YÖK’ün internet sitesinde “19 üniversite için Aday Adaylığı Başvuru İlanı” olarak yayınladığı duyuruda, rektörlük için aranan özellikler sıralandı.

YÖK’ün rektör adayı ilanında ilginç sorular da yer aldı. “1. Sizi rektör adayı olmaya sevk eden temel nedenleri belirtiniz” sorusuna 300 karakterle yanıt verilmesi istendi.

ATAMA YAPILACAK ÜNİVERSİTELER

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hakkari Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-eren-universitesine-rektor-atamasi-yapilacak-9357.html