Bitlis Eren Üniversitesi ailesi, geleneksel iftar programı'nda bir araya geldi

Kategori: Bitlis Eren Üniversitesi - Tarih: 30 Mayıs 2019 12:02
Bitlis Eren Üniversitesi ailesi, geleneksel iftar programı'nda bir araya geldi

Bitlis Eren Üniversitesi Ailesi, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın ev sahipliğinde Geleneksel İftar Programı’nda bir araya geldi.

Rektörlük tarafından 27-28 Haziran tarihlerinde iki gün boyunca düzenlenen Geleneksel İftar Programı'nda, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile Üniversitenin tüm birimlerinde çalışan akademik ve idari personel ile aileleri bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Üniversitenin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Prof. Dr. Sabir Rüstemli ve Prof. Dr. Zeki Argunhan da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yardım, Konuklarla Tek Tek İlgilendi

Tatvan’da bir restoranda düzenlenen Geleneksel İftar Programı’nda, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve eşi Hatice Yardım konuklarını kapıda karşılayarak konuklarıyla tek tek ilgilendi. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yardım, On Bir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu anımsatarak Bitlis Eren Üniversitesi Ailesini aynı sofrada bir bütün olarak görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Üniversitenin çeşitli birimlerde görev yapan akademik ve idari personel ile ailelerinin Ramazan ayını kutlayan Rektör Prof. Dr.Yardım, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini, tüm insanlığa ve Müslümanlara huzur ve bereket getirmesini dileyerek açılış konuşmasını noktaladı.

Üniversitenin akademik ve idari personelinin aileleriyle katıldığı Geleneksel İftar Programı, Rektör Yardım'ın açılış konuşmasının akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde devam etti. Daha sonra ezanın okunması ile birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

Geleneksel İftar Programı’nın Üçüncüsü Gerçekleşti

Rektör Erdal Necip Yardım’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programının bu yıl üçüncüsü gerçekleşti. İftar sonrasında katılımcılara çay ikramının da yapıldığı Geleneksel İftar Programı’nda yoğun katılımın sağlandığı gözlendi.


 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-eren-universitesi-ailesi--geleneksel-iftar-programi-nda-bir-araya-geldi-12690.html