Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek Merkeze Alındı

Kategori: Bitlis - Tarih: 20 Ocak 2015 17:47
Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek Merkeze Alındı

Bitlis İl Emniyet Müdürünün'de aralarında bulunduğu 21 ilin emniyet müdürü değişti. 15 il emniyet müdürü ise göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan son atama kararı ile görevden alınan İşlek merkeze çekildi. İşlek’in yerine ise Polis Başmüfettişi Fatih Kaya atandı.

Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç’ün geçen yıl görevden alınmasının ardından Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne atanan yeni Emniyet Müdürü İşlek’te yaklaşık bir yıl görev yaptığı Bitlis’te İçişleri Bakanlığının kararıyla görevden alınarak merkeze çekildi.

Yeni kararname ile Bitlis’e yeni emniyet müdürü olarak Polis Başmüfettişi Fatih Kaya atandı.

SAİM İŞLEK KİMDİR?

1956 doğumlu olan Saim İşlek, 1973 yılında Polis Kolejini kazanarak, 1976 yılında Polis akademisine girdi. 1979 yılında mezun olup, Uşak ili Sivaslı ilçesi Emniyet Komiserliğinde göreve başladı.

Sırasıyla, Uşak, Samsun, Şanlıurfa, Antalya, Emniyet Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Erzincan, İzmir Emniyet Müdürlüklerinde çalıştıktan sonra Düzce İl Emniyet Müdürü olarak 2008 Ağustos ayına kadar görev yaptıktan sonra Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Baş Müfettişi olarak görevine devam ediyordu.

13 Şubat 2014'te yayınlanan resmi gazetede görevden alınan Sadettin Akgüç'ün boşalan yerine Polis Başmüfettişi Saim İşlek atanmıştı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-emniyet-muduru-saim-islek-merkeze-alindi-4917.html